Deze website kan niet in verband worden gebracht met de LEGO-groep of de producten ervan. LEGO is een geregistreerde merknaam. Ik ben geen medewerker van LEGO en ik heb verder geen contacten met de LEGO-groep. Alle modellen die op mijn website worden getoond zijn zelfbouw en zijn op eigen initiatief gebouwd. De onderdelen zijn niet beschikbaar gesteld door LEGO, het is allemaal mijn eigendom.

Verder kan deze website ook niet in verband worden gebracht met de fabrikanten of transportondernemingen van welke ik een vrachtwagen, trailer gebouwd heb. Ook hier geldt dat ieder model op eigen initiatief gebouwd is.

De modellen zijn niet te koop en er staat dus ook geen model van mij bij een van de betreffende ondernemingen. Met deze site heb ik geen commerciƫle doelstellingen, het is puur om anderen mijn hobby te tonen.

Niets van deze website mag worden gereproduceerd, opgeslagen in een systeem of worden overgebracht op een elektronische of optische gegevensdrager zonder schriftelijke toestemming van de auteur.